Ja we mogen weer samen tennissen, tossen en onderlinge wedstrijden!

door | mei 24, 2021

We mogen weer in groepsverband tennissen! De aangekondigde versoepelingen vanuit de overheid geven ons weer de ruimte om te tossen en onderling “wedstrijden” te spelen. Er zijn echter wel wat voorwaarden aan verbonden;

Tossen
– omdat terrassen slechts tot 20:00 open mogen, hebben we hier niets aan met tossen. De kantine blijft daarom tijdens het tossen nog dicht. Dat betekent ook dat er na 20:00 uur geen mensen op het terras mogen wachten.
– het tossen is daarom voorlopig gelimiteerd tot 12 personen op de maandag en 16 personen op donderdag.
– vooraf reserveren is dan ook verplicht voor iedere tos-avond en een vaste plek reserveren kan dan niet. Dit om iedereen een kans te geven. Reserveren gaat nog steeds via Guus. (zie eerdere mails voor zijn contact gegevens)
Vol = helaas vol, maar we zijn blij dat we in ieder geval weer tos-avonden kunnen organiseren.

Openingstoernooi
Zaterdag 29 mei houden we een openingstoernooi van 16:00 tot 20:00 om lekker een balletje te kunnen slaan en te genieten van wat heerlijke versnaperingen op ons terras. De kantine kan gedeeltelijk en onder de Covid-voorwaarden open door voor dit toernooi ons terras te gebruiken. We rekenen op jullie medewerking om dit samen veilig te organiseren.

Najaarscompetitie
Vanuit de KNLTB is bekend gemaakt dat de najaarscompetitie doorgang zal vinden.
Wil je je daarvoor aanmelden of wil je meer informatie neem dan contact op met Menno Lesterhuis. (zie mailing 23-05 voor zijn contactgegevens)