Voorjaarscompetitie KNLTB 2023 afgerond.

door | jun 6, 2023

Elders op de site hebben we al kunnen lezen dat het GD team zaterdag 2e klasse KNLTB in de voorjaarscompetitie 2023 ongeslagen kampioen is geworden. Het team bestaande uit Nienke van Houten, Rebecca van der Velde, Martijn Kanning, Wout Groenewold en Guus de Ruijter heeft alle wedstrijden overtuigend gewonnen.

Het zondag HD team is op de 4e plaats geëindigd in de 7e klasse. Het team bestaat uit Hans Rozema, Eisbert Rietsema, Joerie Rietsema, Lars Rietsema. Na 3 keer winst en 3 keer gelijk te hebben gespeeld ging de laatste partij verloren. In de eindrangschikking was dit verlies niet meer van invloed op de eindstand.

Het zaterdag GD team met Anneke Horlings-Schreuder, Elly Heikens-Nanninga, Tanja Rosema, Menno Lesterhuis en Anno Engels is in de 3e klasse verdienstelijk in de middenmoot geëindigd na 1 keer winst en 4 gelijke spelen en 3 verliespartijen.

Alle teams hebben pittig gestreden voor succes maar kijken ook terug op een gezellig en sportieve competitie in de regio. Lijkt het jou ook iets om aan een competitie deel te nemen neem dan contact op met onze competitieleider Menno Lesterhuis. Wil je jezelf eens uitdagen dan wordt er daarnaast ook dit jaar weer een eigen tennistoernooi gehouden in nagenoeg alle categorieën en speelsterktes. Dus noteer alvast het Nieuwe Pekela Open 2023 van 17 t/m 23 juli