Voorjaarscompetitie 2023 gaat weer van start

door | mrt 9, 2023

Vanuit onze vereniging nemen 3 teams deel aan de voorjaarscompetitie 2023 van de KNLTB, te weten twee Gemengd Dubbelteams op de zaterdag en een Herenteam op de zondag. Via onderstaande link naar de website van de KNLTB kun je het speelschema en de uitslagen zien. Handig als je de teams wilt zien spelen en supporteren en om te zien wanneer de banen op ons complex gereserveerd zijn voor wedstrijden.

Ons Gemengd Dubbelteam Nieuwe Pekela uitkomende in de 2e klasse speelt de komende thuiswedstrijd op 08-04-2023 tegen Rackem 1 uit Klazienaveen. Er is nog geen aanvangstijd bepaald.

Het Gemengd Dubbelteam Nieuwe Pekela uitkomend in de 3e klasse speelt 15-04-2023 thuis tegen Borger 1. Er is ook hier nog geen aanvangstijd bepaald.

Onze Heren 1 uitkomend in de 7e klasse speelt de eerste thuiswedstrijd bij uitzondering op een maandag, te weten op 2e Paasdag 10-04-2023 tegen Bedum 1. Tijdstip nog niet vastgesteld.

Klik op deze link MijnKNLTB voor de gehele indeling, de geplande wedstrijden en de uitslagen van onze teams in deze KNLTB Voorjaarscompetitie.

Alle spelers alvast veel plezier en natuurlijk vooral ook veel succes!