TeamNL plaatst zich voor Davis Cup Finals

door | feb 6, 2024

Top tennis in een kolkende Martiniplaza in Groningen. Het TeamNL Davis Cupteam heeft zich in een duel met Zwitserland weten te plaatsen voor de Davis Cup Finals in Malaga.

Lovende woorden over het publiek had topspeler Tallon Griekspoor. ‘Ik kan het blijven zeggen, maar dit was wederom de mooiste sfeer waar ik ooit in heb gespeeld. Dit was ongelooflijk en overtrof vorig jaar. De fans hebben mij absoluut geholpen. Ook zij gaven daarmee een signaal naar de tegenstander dat er niets te halen viel vandaag.’

Ook Botic van der Zandschulp beschreef de geweldige sfeer in Groningen ‘Vanaf de tweede set heb ik het publiek gebruikt en dat heeft mij geholpen. Ik wilde het graag waarmaken. Dit was wel de mooiste sfeer waar ik in heb gespeeld’, sprak Van de Zandschulp op de late zaterdagavond.

Na het laatste punt ging het dak van Martiniplaza er af. TeamNL kon het feestje met de uitzinnige fans gaan vieren. Het ticket voor de Davis Cup Finals in het najaar was binnen.

Dit weekend met toptennis in de Martiniplaza in Groningen is een geweldige reclame voor de tennissport. Mocht je nu ook zin hebben om te gaan tennissen wordt dan ook lid van onze vereniging https://www.tcnieuwepekela.nl/lid-worden/