Steun onze tennisclub!

door | okt 5, 2020

De Rabobank heeft van 5 oktober tot en met 25 oktober hun jaarlijkse actie om clubs te steunen. Bent u klant bij de Rabobank en wilt u onze tennisclub GRATIS ondersteunen? Dan kunt u gedurende deze periode eenvoudig uw stem uitbrengen.

Steun Tennisclub Nieuwe Pekela en help ons mee ons terras te voorzien van nieuw en veilig meubilair.

Steun TC Nieuwe Pekela

Ons doel

Een mooie accommodatie met goed onderhouden banen, een clubhuis en terras met uitzicht op de banen. Het ontbreekt ons echter aan goed en degelijk meubilair op het terras. Wiebelende tafels en een stoelen waar wel eens iemand doorheen zakt zorgen soms voor hilariteit, maar zeggen wij toch liever gedag. Een prettige en veilige sportomgeving op de banen en daarbuiten zodat we samen verder kunnen werken en een gezellige, gezonde en sportieve toekomst. Op naar nieuw terrasmeubilair! 

Over Tennisvereniging ‘Nieuwe Pekela’

Een kleine, hechte tennisclub met een ideale mix van gezelligheid, sportiviteit en sportieve ontwikkeling omschrijft onze club het beste. Wij vinden het belangrijk dat onze leden speelplezier beleven, zich prettig en welkom voelen en de ruimte krijgen om zich sportief te ontwikkelen. Deze visie bindt onze leden en wij zijn ook trots dat dit ook bij de jeugd aanslaat. De groei van deze enthousiaste groep vormt de toekomst van onze club in een duurzame tenniswereld.

Over Rabo ClubSupport

Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken. Met Rabo ClubSupport investeren wij met kennis, netwerk en financiĆ«le middelen in clubs en verenigingen. Om ze sterker en toekomstbestendig te maken. Dat is goed voor de club & geweldig voor de buurt.

Clubs en verenigingen zijn erg waardevol voor ons land. Met deze bijdrage van kennis, netwerk en financiĆ«n hebben clubs en verenigingen de mogelijkheid mooie maatschappelijke bestedingsdoelen te realiseren. Denk aan het opzetten van trainingsprogramma’s voor gehandicapten, verduurzaming van het clubhuis, gezond voedsel in de kantine, het aanbieden van re-integratie cursussen of workshops over ledenwerving en digitalisering. Zo zetten we ons netwerk in en bieden we onze kennis aan om clubs van elkaar te laten leren. Heeft jouw club een mooi maatschappelijk bestedingsdoel? Doe dan mee met Rabo ClubSupport!