Spanning in de najaarscompetitie, GD op plaats 2

door | mei 22, 2022

Ons GD-team heeft vandaag de competitiewedstrijd thuis tegen Smalhorst uit Beilen met 3-1 gewonnen. Het Damesdubbel, bestaande uit Anneke en Elly, hadden in de eerste set de nodige moeite met hun tegenstanders. Uiteindelijk werd die pas in de tiebreak gewonnen. De tweede set was met 6-1 een makkelijke prooi voor onze dames. De Herendubbel partij van Guus en Elzo (6-3 / 6-1) en ook de eerste partij in de mix met Guus en Elly ( 6-2 /6-0) gingen ook met winst naar de TC Nieuwe Pekela. Alleen de 2de mix van Anno en Anneke ging verloren met 3-6 / 0-6.

Na het gelijke spel met 2-2 vorige week tegen Appelscha en de winst van vandaag staat GD nu op de tweede plaats met 1 punt achterstand op de koploper.

Volgende week speelt GD haar laatste wedstrijd in deze competitie uit tegen Emmen 2, dit is de nummer laatst. De koploper moet dan uit tegen Smalhorst spelen. Daarna kan de eindstand worden opgemaakt. Het wordt zo een spannende ontknoping wie uiteindelijk kampioen wordt in de KNLTB najaarscompetitie 3e klasse GD.