Oproep vrijwilligers toernooi

door | apr 23, 2024

Beste leden,

Wij zoeken vrijwilligers voor ons jaarlijks toernooi!!

Onze verenging organiseert elk jaar een toernooi, het “Nieuwe Pekela Open”.  Een toernooi dat goed aangeschreven staat in de regio. Veel actieve tennissers zien elk jaar uit naar onze gezellige toernooiweek. Dit jaar staat het gepland van 15 t/m 20 juli 2024. Dus ook voor onze eigen leden een mooie kans om in eigen huis een gezellig toernooi in de eigen speelsterkte te spelen.

Een toernooi kan alleen plaatsvinden als er voldoende deelnemers meedoen en…, minsten zo belangrijk, voldoende vrijwilligers om te helpen. Om het toernooi door te kunnen laten gaan zoeken we leden die de kantine en de wedstrijdleiding tijdens de toernooiweek willen ondersteunen. Samen maken we er dan een gezellig evenement van en geven een mooi visitekaartje af als goed gastheer voor tennissers uit de regio.
Om het toernooi doorgang te laten vinden is jullie hulp dus onontbeerlijk en wij vragen jullie aan te geven of je in die week één-/meerdere avonden/een dagdeel op zaterdag beschikbaar bent om te helpen.
Dat kan via een reactie op het mailtje van onze secretaris.

I.v.m. de officiële aanmelding bij de KNLTB graag opgeven voor zaterdag 4 mei.

Zonder voldoende steun kan het toernooi niet doorgaan en gaat daarmee een jarenlange traditie van een gezellige tennisweek in Nieuwe Pekela verloren. Op de foto een sfeerbeeld van het toernooi in 2023.

Het bestuur.