Nieuwsbrief december 2022

door | dec 1, 2022

Het buitenseizoen is met de afbouw van de banen nu definitief afgelopen. Het afgelopen tennisjaar is alweer voorbij gevlogen. We geven jullie graag nog even een update over de laatste stand van zaken. Via een mailbericht van onze secretaris hebben jullie ook al een uitgebreid nieuwsbulletin mogen ontvangen.

Nieuwjaarstoernooi
Noteer alvast in jullie agenda’s! Op zondag 8 januari 2023 organiseren wij een Nieuwjaarstoernooi. Het bestuur nodigt iedereen uit voor deze traditionele eerste activiteit in het nieuwe jaar. Het toernooi is in de Sporthal de Spil. Uiteraard zal er na afloop weer een heerlijk buffet klaarstaan. Meer informatie volgt.
Voorjaarscompetitie
Teams (spelers) die willen meedoen aan de voorjaarscompetitie dienen zich aan te melden bij de competitieleider, Menno Lesterhuis. Als je interesse hebt in het spelen van competities informeer dan bij Menno over de mogelijkheden. Het mailadres van Menno is in de per mail ontvangen nieuwsbrief opgenomen.

Algemene Leden Vergadering 2022
Op donderdag 24 november 2022 was onze ALV 2022. Via een link in de mail van onze secretaris kunnen jullie de notulen lezen met alle belangrijke punten die zijn besproken. Notulen zijn in conceptfase totdat de leden op de volgende ALV de notulen definitief goedkeuren.