Gezelligheidstoernooi en BBQ

door | sep 3, 2021

🎾 🍖 Beste leden,
 
Graag nodigen wij jullie uit voor een gezelligheidstoernooi met BBQ op zaterdag 11 september om 15.00 uur.
Dit toernooi is voor alle leden en niveaus. Dat doen we door te gaan tossen waarbij we rekening houden met ieders speelsterkte. Kinderen en introducés zijn ook van harte welkom!

De eigen bijdrage voor de BBQ is € 8,- p.p. en voor kinderen t/m 12 jaar € 4,- p.p. (excl. drankjes)

Opgave voor het toernooi en/of BBQ graag uiterlijk woensdag 8 september via een reactie op de reeds ontvangen uitnodiging per een mail van onze secretaris.
 
Met vriendelijke groet,
Het bestuur
Hoe gaan we het doen die dag:
We gaan spelen met een toss en daarbij volgens het meeste gewonnen games principe. Deelnemers aan het nieuwjaarstoernooi herkennen dit wel. Iedereen speelt dus meerdere korte wedstrijden met wisselende partners en tegenstanders. Iedere winnende game levert een punt op. De toernooicommissie zal toezien op de toss en zorgen voor gelijkwaardige koppels. Indien nodig kan de toernooicommissie, bij voldoende deelname, besluiten twee poules te maken op basis van speelsterkte indeling. We zullen tennissen vanaf 15:00 uur met aansluitend een gezellige BBQ.

BBQ Voor de BBQ vragen wij een eigen bijdrage van € 8 euro p.p. De rest zal de club bijpassen. Drankjes zijn verder uiteraard voor eigen rekening. Niet tennissen, maar wel gezellig BBQ-en? Dat kan natuurlijk. Ook partners zijn welkom om daarbij aan te schuiven.
I.v.m. met de organisatie en bestellingen dient iedereen zich vooraf op te geven. Dat kan tot en met 8 september.

Aanmelden voor clubtoernooi en/of BBQ kan via een reactie op de reeds ontvangen uitnodiging per mail van onze secretaris.