GD zaterdagteam Nieuwe Pekela 1 kampioen (update)

door | jun 6, 2023

In KNLTB voorjaarscompetitie was het gemengd zaterdagteam, met nog 1 wedstrijd te spelen, al kampioen. Ze hebben nu ook de laatste thuiswedstrijd tegen Rolde met 5-0 gewonnen en zijn daarmee ongeslagen gebleven in de 2e klasse KNLTB. Een geweldige prestatie en van harte gefeliciteerd met jullie kampioenschap.

Dit sterke team bestaande uit: Nienke van Houten, Rebecca van der Velde, Martijn Kanning en Wout Groenewold is bij deze laatste thuiswedstrijd passend in de bloemetjes gezet. Daar hoort natuurlijk ook fotomoment bij met de stralende kampioenen.

Speelster en teamcaptain Nienke Van Houten over deze prestatie:

“Ons mix team 2e klasse zaterdag bestaat uit Wout, Martijn, Rebecca, Nienke en niet te vergeten onze top invaller Guus. Na de 3-0 tegen Veendam waren wij zeker van kampioenschap in de voorjaarscompetitie, met slechts 2 punten tegen. Ons team is in 2022 gestart in de najaarscompetitie op de zondag in de 4e klasse. Ook tijdens de voorjaarscompetitie hebben we, ondanks onze ups en downs met blessures en pijntjes, mogen shinen op de tennisbaan. Er werden spannende en sportieve wedstrijden gespeeld met elke keer prachtig weer.