Dubbele prijzen tijdens Veendam Dubbel 2018

door | jul 22, 2018

guus en gert jan

Ons eigen toernooi is dit weekend van start gegaan, maar dit weekend was ook het finale weekend van het Jumbo Veendam Dubbel 2018 toernooi. Een viertal leden heeft namens onze club afgelopen week deelgenomen aan het toernooi bij de Veenkoloniale buren.

In de gemend dubbel 8 speelden Bennie en Stephanie Schrör zich door de poulefase heen, maar bleken de tegenstanders in de kwartfinale een maatje te groot. Gelukkig kunnen zij komende week op ons eigen toernooi gelijk een nieuwe poging wagen, want vader en dochter spelen wederom samen.

Meer succes was er voor Guus de Ruijter en Gert Jan Lesterhuis. Dit koppel heeft in de heren dubbel 7 de eerste prijs met overtuiging gepakt. Zonder setverlies wisten zij alle wedstrijden in deze categorie te winnen. Misschien nog wel knapper was de prestatie van beide heren in de heren dubbel 6. Hier speelden zij binnen één poule vier wedstrijden, waarvan er drie winnend werden afgesloten. Dit leverde het koppel een zeer verdienstelijke tweede plaats op. Gefeliciteerd heren!