Lid zijn of worden wat is de contributie

Lees hier alles over de contributies, lid worden en de ledenadministratie.

 

 

Eerstejaars lid ** Juniorlid Juniorlid (2e en volgend kind uit gezin) Seniorlid Seniorlid studerend Echtpaar/samenwonend
Voor 1 april € 35,- € 63,- € 55,- € 100,- € 65,- € 155,-
Na 1 april € 35,- € 68,- € 60,- € 105,- € 70,- € 160,-
Na 1 juli * € 35,- € 35,- € 35,- € 57,50 € 40,- € 85,-

Rekeningnummer tnv:

TC Nieuwe Pekela

NL36RABO 0365 0820 90

*) Bij aanmelding na 1 juli wordt het nieuwe lid tot 1 januari niet aangemeld bij de KNLTB. Na 1 januari gebeurt dat automatisch. Direct aanmelden bij de KNLTB is mogelijk tegen extra betaling van € 25,-

**) Eerstejaars (junior)lid wordt niet aangemeld bij de KNLTB. Na het eerste jaar wordt het lidmaatschap automatisch omgezet in een volwaardig lidmaatschap.

Tennissen !! ….. dat wil jij toch ook?

Waarom tennis?
Tennis is de tweede sport van ons land. Meer dan een miljoen mensen staan regelmatig op de tennisbaan en 630.000 daarvan zijn lid van een KNLTB-vereniging. En dat is niet zo gek want iedereen kan leren tennissen, de sport past makkelijk in je agenda, houdt je fit en is bij uitstek geschikt als sport voor alle leeftijden.

Iedereen kan het leren
Ook als je geen toptalent bent, kun je veel plezier beleven op de tennisbaan. Lessen worden bij onze club aangeboden. Er zijn competities en toernooien voor alle niveaus en je bent nooit te oud om te starten.

Flexibel
Zeven dagen per week op de baan of alleen in het weekend? Overdag of ’s avonds met verlichting? Competitie spelen of recreatief tennissen? Het kan allemaal

Gezondheid
Onderzoek van de International Tennis Federation (ITF) in samenwerking met de KNLTB wijst uit dat in vergelijking met normaal actieve mensen, tennissers:

  • slanker zijn

  • meer uithoudingsvermogen hebben (en daardoor minder risico lopen op hart- en vaatziekten)

  • meer ‘goede’ cholesterol (HDL) hebben

  • sterkere botten en spieren hebben

  • een betere conditie hebben

Lifetime sport
Tennis is een sport voor jong en oud. Sporten is vooral gezond als je het je hele leven blijft doen. Nu leren tennissen, daar heb je dus de rest van je leven plezier van!

Gezellig
Naast gezondheid is natuurlijk ook gezelligheid belangrijk. Veel verenigingen organiseren regelmatig activiteiten en voor nog meer gezelligheid kun je natuurlijk zelf actief worden.

Word lid van T.C. Nieuwe Pekela en ervaar hoe leuk tennis is.
Kom gerust eens kijken zodra de huidige tijdelijke sluitng voorbij is. Kom eens langs bij één van de tossavonden op maandag en donderdag vanaf 19.00 uur of bij de lessen op maandagavond vanaf 18.00 uur.

Het eerste jaar €35

Wordt u nu lid van onze gezellige vereniging, dan betaalt u het eerste jaar slechts €35,- contributie. Voor deze prijs heeft u het hele buitenseizoen toegang tot ons tennispark. U kunt dit eerste jaar niet deelnemen aan KNLTB toernooien of competities. Voor alle clubactiviteiten bent u uiteraard van harte welkom. Deelname aan tennislessen is ook mogelijk tegen meerprijs.

Na het eerste jaar wordt u automatisch volwaardig lid INCL. KNLTB lidmaatschap en betaalt u de volledige contributie.

Indien u eerder gebruik heeft gemaakt van het introductielidmaatschap, kunt u het daaropvolgende jaar hier geen gebruik van maken.

Dhr. G de Ruyter

Ledenadministratie

Tjalk 8, 9663 JH Nieuwe Pekela.

ledenadmin@tcnieuwepekela.nl

Aanmelden

Ook lid worden van onze vereniging? Dat kan door het aanmeldformulier in te vullen en deze bij onze ledenadministratie af te geven. Klik op onderstaande link voor het:

INSCHRIJFFORMULIER.pdf