Activiteiten

Onze voornaamste activiteiten zijn natuurlijk gericht op het tennissen van jong en oud voor ieder niveau. Naast het tennissen bieden wij onze leden ook alle ruimte om deel te nemen aan extra activiteiten. Deze extra activiteiten kunnen bijvoorbeeld in de winter of tijdens slechte weersomstandigheden georganiseerd worden.

Tossen

Een populaire activiteit binnen onze vereniging is het tossen op de maandag- en donderdagavond. Vanaf 19:00 uur verzamelen de leden  (vanaf 15 jaar) zich om gedurende de avond meerdere korte wedstrijden te spelen met steeds wisselende partners en tegenstanders. Een leuke, sportieve en afwisselende bezigheid, maar ook ideaal om andere leden te leren kennen of een nieuwe tennispartner te ontdekken.

Competitie

Ieder jaar doen er verschillende teams namens onze vereniging mee aan regionale tenniscompetities.

Toernooien

Wij organiseren ieder jaar verschillende toernooien voor onze leden. Denk hierbij aan het Nieuwjaarstoernooi, het Openingstoernooi, het Oranje toernooi, maar ook clubkampioenschappen. In de maand juli organiseert TC Nieuwe Pekela een groot open toernooi. Dit toernooi trekt vele deelnemers uit de wijde omtrek en is een groot succes. Onze leden ziet u niet alleen terug op onze eigen toernooien, maar komt u ook tegen op de toernooien georganiseerd door tennisclubs uit de omgeving.

Klaverjassen

Tijdens de winterperiode vinden er klaverjasavonden plaats in de kantine van TC Nieuwe Pekela. U bent van harte welkom om gezellig mee te doen. In het najaar zullen nieuwe data bekend gemaakt worden.

Voor de uitslagen van afgelopen kunt u klikken op bijgaande knop.

Baan huren tijdens de winter

Het is mogelijk om een baan te huren in sporthal “De Spil” tussen 1 oktober t/m 31 maart. U ontvangt hiervoor medio juni een bericht. Na opgave ontvangt u een rekening van de vereniging. Voor banen die u buiten de vereniging om huurt, is de vereniging niet verantwoordeljik voor de financiële afwikkeling.